➪ IZDAVANJE – POSLOVNI PROSTOR: 656m2 – Beograđanka – Poslovna zgrada

  • 656 m2
  • 13 - sprat
  • 13000 mesečno

U prilici smo smo da Vam ponudimo poslovni prostor u Palati Beograd (Beogradjanka). Prostor je slobodan od  01.07.2024 površine od  656m2 na 13 spratu objekta MPP Palata Beograd.

CENA ZAKUPNINE:
- 15.5 EUR/m2 + add on factor 9%

TROŠKOVI ODRŽAVANJA:
- 4 EUR /m2 + add on factor 9%

*Sve cene su izražene bez PDV-a.

U Palati Beograd ( Beogradjanka) simbolu prestonice na elitnoj lokaciji u centru grada, kreiramo moderni biznis centar po meri savremene poslovne zajednice. Sofisticirani dizajn, funkcionalnost najvišeg nivoa i inovativna rešenja karakterišu prostore koji nude jedinstveni kancelarijski ambijent.

Pogled koji ostavlja bez daha, uz ceo grad na dlanu, pruža se sa svakog radnog mesta, zahvaljujući otvorenom prostornom konceptu i neprekinutom nizu prozora. Na koju god stranu da se okrenete okruženi ste prizorima najvećih znamenitosti Beograda – od Hrama Svetog Save i Crkve Svetog Marka, preko Narodne skupštine i Narodnog muzeja, do centralnih gradskih trgova, parkova i obala reka.

Palata Beograd će, po prvi put na tržištu komercijalnih nekretnina u Srbiji, predstaviti zelene terase i u okviru poslovnog objekta kreirati prirodnu parkovsku zonu za odmor i rad. Bilo da održavate timski sastanak napolju, predahnete uz kafu ili šetnju kroz otmeno uređeni vrt raskošne vegetacije, zagaratovano je inspirativno okruženje koje stimuliše produktivnost.

Kancelarije i sale za sastanke izdvajaju se po elegantnom dizajnu, vrhunskim materijalima i naprednim tehnologijama. Aktuelni trendovi u uređenju enterijera ogledaju se kako u fleksibilnosti i funkcionalnosti rešenja, tako i u kombinaciji boja i tekstura. Osećaj prostranosti i obilje prirodnog svetla dodatno doprinose izuzetnosti iskustva i kvalitetu rada.

Odabir kancelarijskog prostora može imati veliki uticaj na poslovanje kompanije. Ukoliko sebe vidite u modernom okruženju koje reflektuje duh glavnog grada, Palata Beograd je izbor bez premca.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs
🌍 www.bcproperties.rs

ZAKAŽITE GLEDANJE NEKRETNINE

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs
🌍 www.bcproperties.rs

Send listing report

This is private and won't be shared with the owner.

Your report sucessfully send

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business